DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

!!! World Wrestling !!!

WWE SmackDown vs. RAW 2010
Datum vydání: 23.10.2009 

Novinka (1.6.2009) 

Pro všech herních fanoušků přišla konečně dobrá zpráva a to, že bylo potvrzeno pokračování série SmackDown vs. RAW. Letos tedy to už bude SmackDown vs. RAW 2010 a předpokládá se, že do prodeje by tato hra měla přijít někdy na podzim. Nový díl by měl být ještě autentičtější a nebudou chybět Superstars jako John Cena, Randy Orton, Undertaker, Rey Mysterio a další. Hra se plánuje pro Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP, Wii a Nintendo DS. Až budou o hře více informací bude zde na webu v rubrice "Wrestling Games" opět zřízena samostatná stránce pro tuto video hru, kde najdete nejnovější informace a zajímavosti. 

Novinka (6.7.2009) 

THQ zveřejnila oficiální obal této hry pro všechny platformy, na které tato hra bude vydána. Tyto obaly najdete v sekci obrázky. THQ zatím nevydala žádné další informace pouze tolik, že při této hře by měl mít hráč velkou volnost a svobodu. Mělo by jít o nejautentičtější díl z této série. 

Další informace o hře by měly zveřejněny při PPV show Summerslam, která je naplánována na 23.8.2009. 

Novinka (16.7.2009) 

Další zveřejnění informací o této připravované hře je to, že bude obsahovat nový Road to WrestleMania mód. Ještě větší novinkou pro hráče bude možnost hrát Royal Rumble online mezi sebou. 

Novinka (20.8.2009) 

Dnes se konečně fanoušci wrestlingová série SmackDown vs. RAW dočkali nových informací, obrázků a videí k této hře. Obrázky a trailer si můžete prohlédnout, když kliknete na danou sekci v horním menu. Zde vám shrneme několik podstatných novinek, které o této hře byly zveřejněny: 
Hra bude obsahovat design-a-story mode. Bude to především něco, jako rozšíření bývalého GM módu. Tentokrát bude mít hráč ještě větší volnost a moc. Budete plně určovat jaké zápasy se na vaší show vysílat, budete určovat zákulisní boje, rozhovory, vytváření jednotlivých Feudo mezi wrestleri. Superstars budou používat slova z vašeho speciálního scriptu. Vytvářet budete moci kromě zápasů na vaší show i scény. Vytvoření zápasu nebude nic netradiční, no vytvoření scény bude již o něco náročnější. Hráč bude mít plnou kontrolu nad danou scénou. Bude mít tam možnosti jak vytvořit milostnou scénu, klasický rozhovor zda do scény zakomponovat i vybuchující automobily. 
Další novinkou bude možnost vkládání textu do scény (ten se objeví dole na obrazovce). Hráč bude mít samozřejmě nějaký limit, co se délky textu týká, ale podle toho co bylo uvedeno, bude tam dostatek místa. Jedinou takovou chybičkou na tom celém bude to, že Superstars nebudou namluvené, což je způsobeno právě možností vkládání vlastního textu 
 (Obrázek: Vytváření vlastní scény.) 
Novinkou je vytváření vlastní superstar, avšak její způsob vytváření bude už o dost vylepšen. Hráč už bude mít spustu možnosti oděvu, který nebude na vámi vytvořené postavě vypadat jako namalování, ale bude se chovat zcela realistický. Také by měl být velmi bohatý výběr daného oděvu pro vámi vytvořenou superstar. 
Vytváření finisheru dostane také několik úprav. Nové sady pohybů (především novinky co se možnosti využití lan (provazů) týká) či možnost si do jisté míry přizpůsobit trajektorii, aby si tak hráč mohl vytvořit opravdu to, co hledá. 
Tak jako již většina dnešních her ani nová hra ze série SmackDown vs. RAW nebude odstavena od velkých možnosti online světa. Možnost hrát online zápas Royal Rumble již zmíněné bylo. Avšak vše, co hráč ve hře vytvoří, bude moci uploadovat a tak do sdílet (hráčovy epizody RAWu, svůj finisher, svou vytvořenou superstars atd..). 
Přibude také možnost interaktivního návodu pro hru. Hráč si zvoli svoji superstar, dostane se do ringu a při pohybech v něm budou objevovat instruktážní popisy, co a jak může hráč v ringu udělat. K dispozici bude 100 výcvikových tipů. 
Hra bude okresany také o takzvané "HUD elementy". Z obrazovky zmizí indikátory jako stanima či zdraví wrestler. V jakém stavu bude wrestler by měli více a realističtější podávat právě svým chováním v ringu wrestleri. 
Road to WrestleMania mode se vrátí s six brand-new stories pro WWE Stables. Bude také upravena možnost deju s Divas. Samozřejmě i použitím vytvořeného wrestler. 
Přibude také množství nových chvatů. (Nemá smyslu se zde rozepisovat co přesně jaký chvat atd.. To vše si již hráči vyzkoušejí sami:)). 
Hra by měla mít také o něco zjednodušené ovládání. 
Majitelé Wii a DS se mohou těšit také velkých zlepšení víceméně ve všech směrech. 
Dosud bylo uvedeno, že hra by měla vyjít 20.10.2009. 
NEW! - Poprvé v historii WWE video her, bude mít hráč možnost upravovat oděv wrestler. Přesněji barvu dresu, loga, obuvi, návleky a mnohem dalšího. Každý wrestler tak bude moci mít v každém zápase jiné oblečení. (u všech wrestlerů, pouze pro PlayStation 3 & X-Box 360) 


 
To jsou asi ty nejzásadnější novinky, které byly dosud o této hře zveřejněno. Samozřejmě až budou k dispozici další najdete je zde.

 
 
 
 
        
 
         
 
         
 
         

         
 
         
 
         

         
 
  
 
 

Autor:The Viper
 

fotky zdroj:wrestlingweb.cz 
 
 
 
 


 
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 
 


 
 
 
 
 


 
 
 
 
 




 


 
 
 
 
 




 
 
   
 
 



 



 
 Vytvořeno službou WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek